UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar L Lysiini 1000mg 100 tablettia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar L Lysiini 1000mg 100 tablettia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

22,33 €

Katsaus

Solgar L Lysiini 1000mg 100 tablettia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar L-Lysiini 1000mg Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar L-Lysiini 1000mg Tabletti sisältää:

Yhden tabletin sisältö:
L-Lysiini  1000 mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, steriinihappo, piidioksidi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseriini, selluloosakumi.

Solgar L-Lysiini 1000mg Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  01231
Määrä:  100 tablettia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar L-Lysine 1000mg

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar L-Lysiini 1000mg Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar L-Lysiini 1000mg Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar L-Lysiini 1000mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar L-Lysiini 1000mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar L-Lysiini 1000mg Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar L-Lysiini 1000mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar L-Lysiini 1000mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar L-Lysiini 1000mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar L-Lysiini 1000mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.