UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

14,21 €

Katsaus

Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels Kapseli sisältää:

Yhden softgeelikapselin sisältö:
D3-vitamiini 1000 ky (kalanmaksaöljystä)  25ug

Muita aineita: Softgel kapseli sisältää: gelatiinia ja glyseriiniä.

Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  03070
Määrä:  100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Ei
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Vitamin D 1000iu (25mcg) Softgels

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Vitamiini D3 1000iu Softgels tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.