UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps (Vitamiini E Kanssa Seleeni) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps (Vitamiini E Kanssa Seleeni) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

17,94 €

Katsaus

Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps (Vitamiini E Kanssa Seleeni) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps (Vitamiini E Kanssa Seleeni) Kapselit– Tuoteseloste

Jokainen Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
E-vitamin (250 ky, d-alfatokoferoli sukkinaatti  168mg
Seleeni (l-selenometioniini)  80ug

Muuta ainesosat: mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, hydroksipropylmetyyliselluloosa.

Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps (Vitamiini E Kanssa Seleeni) eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   9010
Määrä:   50 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps (Vitamiini E Kanssa Seleeni) tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps (Vitamiini E Kanssa Seleeni): Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps (Vitamiini E Kanssa Seleeni) ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Vitamin E with Selenium Vegicaps tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.