UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Kalanmaksaöljyä 100 kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Kalanmaksaöljyä 100 kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

8,91 €

Katsaus

Solgar Kalanmaksaöljyä 100 kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Turskanmaksaöljy Softgels Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Turskanmaksaöljy Softgels Kapseli sisältää:

Yhden softgeelikapselin sisältö:
Turskan maksaöljy   407mg
Sisältää:
A-vitamiini 1250ky   375 ug
D-vitamiini 135ky   3,4ug
EPA- rasvahappoja   49 mg
DHA-rasvahappoja   32 mg

Muita aineita: gelatiini, glyseriini.

Solgar Turskanmaksaöljy Softgels Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   03040
Määrä:   100 kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Ei
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Cod Liver Oil Softgels

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Turskanmaksaöljy Softgels Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Turskanmaksaöljy Softgels Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Turskanmaksaöljy tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Turskanmaksaöljy ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Turskanmaksaöljy Softgels Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Turskanmaksaöljy tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Turskanmaksaöljy tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Turskanmaksaöljy tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Turskanmaksaöljy tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.