UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

23,12 €

Katsaus

Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg Kapseli sisältää:

Ravintosisältö (1 kapseli)
GABA  500mg

Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen sellulosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, hydroksipropylmetyyli-selluloosa.

Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  01140
Määrä:  50 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Gamma Aminobutyric Acid (Gaba) 500mg Vegicaps Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg tuotteelle: Annostus 1 kapseli päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Ei lasten ulottuville.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Gamma aminovoihappo (GABA) 500mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.