UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Arginiini Ornitiini Aminohappo Monimutkainen 500mg / 250mg (ravintolisät) - 250 kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Arginiini Ornitiini Aminohappo Monimutkainen 500mg / 250mg (ravintolisät) - 250 kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

87,19 €

Katsaus

Arginiini ornitiini 500mg / 250mg (ravintolisä) - 250 kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Arginiini-Ornitiini Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Arginiini-Ornitiini Kapseli sisältää:

L-Arginiini 500 mg
L-Ornitiini 250 mg

Täyteaineet: magnesiumstearaatti, piidioksidi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Solgar Arginiini-Ornitiini Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   01051
Määrä:   250 kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Arginine Ornithine Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Arginiini-Ornitiini Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Arginiini-Ornitiini Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Arginiini-Ornitiini tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tyhjään mahaan, tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Arginiini-Ornitiini ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Arginiini-Ornitiini Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Arginiini-Ornitiini tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Arginiini-Ornitiini tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Arginiini-Ornitiini tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Arginiini-Ornitiini tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.