UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar L Arginiini 500mg - 50 kapselia (aminohappo ravintolisät)

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar L Arginiini 500mg - 50 kapselia (aminohappo ravintolisät)

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

13,20 €

Katsaus

Solgar L Arginiini 500mg (ravintolisä) 50 kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar L-Arginiini 500mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar L-Arginiini 500mg Kapseli sisältää:

L- Arginiini   500 mg

Täyteaineet: mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Solgar L-Arginiini 500mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   01070
Määrä:   50 kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar L-Arginine 500mg Vegicaps

Varoitus:  Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar L-Arginiini 500mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar L-Arginiini 500mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar L-Arginiini 500mg tuotteelle:Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar L-Arginiini 500mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar L-Arginiini 500mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar L-Arginiini 500mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar L-Arginiini 500mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar L-Arginiini 500mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä L-Arginiini 500mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.