UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar L Kysteiini 500mg (ravintolisät) - 30 kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar L Kysteiini 500mg (ravintolisät) - 30 kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

15,45 €

Katsaus

Solgar L kysteiini 500mg - 30 kapselia (ravintolisä) on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar L-Kysteiini 500mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar L-Kysteiini 500mg Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
L-Kysteiini   500 mg

Muita aineita: mikrokiteinen sellulosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Solgar L-Kysteiini 500mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   01110
Määrä:   30 kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar L-Cysteine 500mg Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar L-Kysteiini 500mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar L-Kysteiini 500mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar L-Kysteiini 500mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar L-Kysteiini 500mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar L-Kysteiini 500mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar L-Kysteiini 500mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar L-Kysteiini 500mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar L-Kysteiini 500mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar L-Kysteiini 500mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.