UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar L Glutamiini 500mg 250 kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar L Glutamiini 500mg 250 kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

69,94 €

Katsaus

Solgar L Glutamiini 500mg 250 kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar L-Glutamiini 500mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar L-Glutamiini 500mg Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
L-Glutamiini   500 mg

Muita aineita: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, mikrokiteinen sellulosa, magnesiumstearaatti, steariinihappo.

Solgar L-Glutamiini 500mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   01152
Määrä:   250 kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Kyllä
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar L-Glutamine 500mg Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar L-Glutamiini 500mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar L-Glutamiini 500mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar L-Glutamiini 500mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-2 kapselia päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar L-Glutamiini 500mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar L-Glutamiini 500mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar L-Glutamiini 500mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar L-Glutamiini 500mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar L-Glutamiini 500mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar L-Glutamiini 500mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.