UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Tauriini 500mg 50 kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Tauriini 500mg 50 kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

11,73 €

Katsaus

Solgar Tauriini 500mg 50 kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Tauriini 500mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Tauriini 500mg Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
L-Tauriini   500 mg

Muita aineita: mikrokiteinen sellulosa, steriinihappo, hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Solgar Tauriini 500mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   01300
Määrä:   50 kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:    Solgar Taurine 500mg Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Tauriini 500mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Tauriini 500mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Tauriini 500mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Tauriini 500mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Tauriini 500mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Tauriini 500mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Tauriini 500mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Tauriini 500mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Tauriini 500mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.