UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Astaksantiini Complex 4mg 30 kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Astaksantiini Complex 4mg 30 kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

25,38 €

Katsaus

Solgar Astaksantiini Complex 4mg 30 kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Astaksantiini Complex 4mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Astaksantiini Complex 4mg Kapseli sisältää:

Yhden softgeelikapselin sisältö:
Astaksantiini:   3.4 mg
Muita karotenoideja:   0.6mg

Muita aineita: saffloriöljy, gelatiini, glyseriini, mehiläisvaha, lesitiini, ammoniumsulfiitti sokerikulööri.

Solgar Astaksantiini Complex 4mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic Tuotetkoodi:   05060
Määrä:   30 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Ei
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Astaxanthin Complex 4mg

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Astaksantiini Complex 4mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Astaksantiini Complex 4mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Astaksantiini Complex 4mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Astaksantiini Complex 4mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Astaksantiini Complex 4mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Astaksantiini Complex 4mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Astaksantiini Complex 4mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Astaksantiini Complex 4mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Astaksantiini Complex 4mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.