UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

26,28 €

Katsaus

Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit Kapseli sisältää:

1-2 softgeelikapselin sisältö:
Fosfatidylkoliini (soijasta)  420-840mg

Muita aineita: gelatiini, glyseriini.

Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  16050
Määrä:  100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Ei
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Phosphatidyl-Choline 100 Softgels Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-2 softgeelikapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Fosfatidyl Koliini softgeelit tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.