UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Koliini 350mg 100 Kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Koliini 350mg 100 Kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

18,84 €

Katsaus

Solgar Koliini 350mg 100 Kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Koliini 350Mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Koliini 350Mg Kapseli sisältää:

Ravintosisältö (yksi kapseli):
Koliini (bitartraatti):   350 mg

Muita aineita: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, magnesium-stearaatti, piidioksidi.

Solgar Koliini 350Mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   06130
Määrä konttia kohti:   100 Kapselia
Kasvissyöjä Certified:   Kyllä
Kosher-sertifioitu:   Kyllä
Halal-sertifioitu:   Ei
Toimitus Paino:   0,79 lbs (0,36 kg)
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Choline 350mg Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Koliini 350Mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Koliini 350Mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Koliini 350Mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Koliini 350Mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Koliini 350Mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Koliini 350Mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Koliini 350Mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Koliini 350Mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Koliini 350Mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.