UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

13,42 €

Katsaus

Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps Kapseli sisältää:

Koliini (bitartraatti)  250mg
Inositoli  250mg

Muita aineita: hydroksipropylmetyyliselluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti. Ytterligare ingredienser: hydroxypropylmetylcellulosa, kiseldioxid, magnesiumstearat.

Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  06140
Määrä:  50 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Choline Inositol 250mg Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps tuotteelle: Annostus 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Koliini Inositoli 250mg Vegicaps tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.