UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Foolihappo 400ug 250 Tablettia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Foolihappo 400ug 250 Tablettia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

15,00 €

Katsaus

Solgar Foolihappo 400ug 250 Tablettia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Foolihappo 400ug Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Foolihappo 400ug Tabletti sisältää:

Ravintosisältö (yksi tabletti):
Folasiini (foolihappo):   400 ug

Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo,piidioksidi, selluloosakumi.

Solgar Foolihappo 400ug Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   06152
Määrä:   250 Tablettia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher-sertifioitu:   Kyllä
Halal-sertifioitu:   Ei
Toimitus Paino:   0,53 lbs (0,24 kg)
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Folic Acid 400mcg

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Foolihappo 400ug Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Foolihappo 400ug Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Foolihappo 400ug tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä aterioiden yhteydessä Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Foolihappo 400ug ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Foolihappo 400ug Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Foolihappo 400ug tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Foolihappo 400ug tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Foolihappo 400ug tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Foolihappo 400ug tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.