UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Metyylikobalamiini 1000ug B12-Vitamiini (Imeskelytabletit)

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Metyylikobalamiini 1000ug B12-Vitamiini (Imeskelytabletit)

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

19,29 €

Katsaus

Solgar Metyylikobalamiini 1000ug B12-Vitamiini (Imeskelytabletit) on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini (Imeskelytabletit) – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini (Imeskelytabletti) sisältää:

Ravintosisältö (1 tabletti):
B12-vitamin (metylkobalamin):   1000 ug

Muita aineita: mannitoli, piidioksidi, kasvisteariinihappo, magnesiumstearaatti, luonnollinen kirsikka-aromi, selluloosakumi.

Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini (Imeskelytabletit) eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic Tuotetkoodi:   06095
Määrä:   30 Nugets
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Methylcobalamin 1000 mcg (B12)

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini (Imeskelytabletit) tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini (Imeskelytabletit): Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 imeskelytabletti päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini (Imeskelytabletit) ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Metyylikobalamiini B12-Vitamiini tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.