UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Vitamiini B12 100ug Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Vitamiini B12 100ug Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

8,57 €

Katsaus

Solgar Vitamiini B12 100ug Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Vitamiini B12 100ug Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Vitamiini B12 100ug Kapseli sisältää:

B12-vitamiini (kobalamiini)  100ug

Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo, piidioksidi, magnesiumstearaatti, selluloosakumi. Ytterligare ingredienser: dikalciumfosfat, mikrokrystallisk cellulosa, stearinsyra, kiseldioxid, magnesiumstearat, cellulosagum.

Solgar Vitamiini B12 100ug Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  06070
Määrä:  100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin tuotteen paino:  0.33lbs (0.15kg)
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Vitamin B12 100mcg Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Vitamiini B12 100ug Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Vitamiini B12 100ug Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Vitamiini B12 100ug tuotteelle: Annostus 1 kapseli päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Vitamiini B12 100ug ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Vitamiini B12 100ug Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Vitamiini B12 100ug tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Vitamiini B12 100ug tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Vitamiini B12 100ug tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Vitamiini B12 100ug tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.