UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar B12-vitamiini 500mcg 50 kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar B12-vitamiini 500mcg 50 kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

8,46 €

Katsaus

Solgar B12-vitamiini 500mcg 50 kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar B12-Vitamiini 500 ug Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar B12-Vitamiini 500 ug Kapseli sisältää:

Ravintosisältö (1 kapseli):
B12-vitamiini (kobalamiini):   50 ug

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi,hydroksipropylmetyyliselluloosa.

Solgar B12-Vitamiini 500 ug Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic Tuotetkoodi:   06080
Määrä:   50 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Vitamin B12 500 Mcg

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar B12-Vitamiini 500 ug Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar B12-Vitamiini 500 ug Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar B12-Vitamiini 500 ug tuotteelle:Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar B12-Vitamiini 500 ug ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar B12-Vitamiini 500 ug Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar B12-Vitamiini 500 ug tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar B12-Vitamiini 500 ug tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar B12-Vitamiini 500 ug tuoteen imeytymistä. detään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar B12-Vitamiini 500 ug tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.