UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) 100 Tablettia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) 100 Tablettia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

7,67 €

Katsaus

Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) 100 Tablettia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) Tabletti sisältää:

Ravintosisältö (1 tabletti)
Niasiini (B3-vitamiini):   100 mg

Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, steariini-happo, magnesiumstearaatti, selluloosakumi.

Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   06220
Määrä:   100 Tablettia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher-sertifioitu:   Kyllä
Halal-sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Niacin 100mg (Vitamin B3)

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Niasiini 100mg (Poistunut Myynnistä) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.