UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) 50 Kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) 50 Kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

27,30 €

Katsaus

Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) 50 Kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) Kapselit –Tuoteseloste

Jokainen Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) Kapseli sisältää:

Ravintosisältö (1 kapseli)
Inositoli heksanikotinaatti:   500 mg
Josta:
Niasiinia (B3-vitamiini):   450 mg
Inositolia:   50 mg

Muita aineita: kasvisperäinen selluloosa, pii, magnesiumstearaatti,Vegicaps-kapseli: hydroksipropylmetylselluloosa Övriga ingredienser: vegetabilisk cellulosa, kisel och magnesium-stearat.

Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   06240
Määrä:   50 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher-sertifioitu:   Kyllä
Halal-sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar No Flush Niacin (Vitamin B3) (Inositol Hexanicotinate)

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar No Flush Niasiini (Inositolheksanikotinaatti) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.