UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Advanced Carotenoid Complex 13070iu 30 kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Advanced Carotenoid Complex 13070iu 30 kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

23,91 €

Katsaus

Solgar Advanced Carotenoid Complex 13070iu 30 kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Advanced Carotenoid Complex Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Advanced Carotenoid Complex Kapseli sisältää:

Yhden softgeelikapselin sisältö:
Karotenoidisekoitus:   9.4 mg
Beta-karoteeni:   6 mg
Alfa-karoteeni:   3 mg
Luteiini:   2 mg
Gamma-karoteeni:   188 ug
Tokotrienoleja:   18 ug

Muita aineita: saffloriöljy, gelatiini, mehiläisvaha,

Solgar Advanced Carotenoid Complex Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   05010
Määrä konttia kohti:   30 Kapselia
Kasvissyöjä Certified:   Ei
Kosher-sertifioitu:   Ei
Halal-sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Advanced Carotenoid 13070 IU Complex Softgels

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Advanced Carotenoid Complex Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Advanced Carotenoid Complex Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Advanced Carotenoid Complex tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Advanced Carotenoid Complex ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Advanced Carotenoid Complex Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Advanced Carotenoid Complex tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Advanced Carotenoid Complex tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Advanced Carotenoid Complex tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Advanced Carotenoid Complex tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.