UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

23,80 €

Katsaus

Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) Kapseli sisältää:

A-vitamiini (100% luonnon beta-karoteenia)  2500 IU
Luteiinia (alkaen kehäkukka kukka)  15 mg
Karotenoidi Mix (alfa-karoteenia, luteiinia, zeaxanthin, cryptoxanthin)  29 mcg

Muita aineita: Vihannesten selluloosa, mikrokiteinen selluloosa, titaanidioksidi, vihannesten magnesiumstearaatti, Carmel (väri), vihannesten glyseriini.

Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  05070
Määrä:  30 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin tuotteen paino:  0,33lbs (0,15 kg)
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Lutein Cartenoid Complex Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Lutein Cartenoid Complex (Luteiini Karotenoidi Complex) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.