UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

29,44 €

Katsaus

Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
Luonnon betakaroteeni (D.salina)  5 mg
Muita karotenoideja:
Luteiini (kehäkukka)  5 mg
Lykopeeni (tomaatti)  5 mg
Alfakaroteeni  1.7 mg
Kseaksantiini  0.3 mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropylmetyyliselluloosa, magnesiumstearaatti, titaanidioksidi, kasvisglyseriini, ammoniumsulfiitti sokerikulööri.

Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  05020
Määrä:  30 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Lutein Lycopene Carotene Complex

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Luteiini-Lykopeeni-Karoteeni Complex tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.