UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Oceanic Beetakaroteeni 8325iu 180 kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Oceanic Beetakaroteeni 8325iu 180 kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

42,41 €

Katsaus

Solgar Oceanic Beetakaroteeni 8325iu 180 kapselia korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Oceanic Beetakaroteeni Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Oceanic Beetakaroteeni Kapseli sisältää.

Yhden softgeelikapselin sisältö:
Luonnollisia karotenoideja (D.Salina ja oliiviöljy):   37 mg
sisältää:
Betakaroteeni:   7 mg
Alfakaroteeni:   259ug
Kryptoksantiini, kseaksantiini, luteiini:   148ug

Muita aineita: saffloriöljy, gelatiini, glyseriini, mehiläisvaha.

Solgar Oceanic Beetakaroteeni Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic Tuotetkoodi:   05042
Määrä:   180 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Ei
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Oceanic Beta Carotene 8325 IU (15mg) Softgels

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Oceanic Beetakaroteeni kapselia Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Oceanic Beetakaroteeni Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Oceanic Beetakaroteeni kapselia tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Oceanic Beetakaroteeni kapselia ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Oceanic Beetakaroteeni kapselia Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Oceanic Beetakaroteeni tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Oceanic Beetakaroteeni tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Oceanic Beetakaroteeni tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Oceanic Beetakaroteeni kapselia tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.