UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Vitamiini C 500mg 100 Kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Vitamiini C 500mg 100 Kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

14,66 €

Katsaus

Solgar Vitamiini C 500mg 100 Kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Vitamiini C 500mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Vitamiini C 500mg Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
C-vitamiini (l-askorbiinihappo):   500mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, magnesiumstearaatti hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Solgar Vitamiini C 500mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic Tuotetkoodi:   08090
Määrä:   100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Vitamin C 500mg Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Vitamiini C 500mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Vitamiini C 500mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Vitamiini C 500mg Kapseli tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Vitamiini C 500mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Vitamiini C 500mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Vitamiini C 500mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Vitamiini C 500mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Vitamiini C 500mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Vitamiini C 500mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.