UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar C-Vitamiini -1000 Mg Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar C-Vitamiini -1000 Mg Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

20,64 €

Katsaus

Solgar C-Vitamiini -1000 Mg Tabletit är ett hälsokost kosttillskott med mycket hög kvalitet.

Kuvaus

 

Solgar C-Vitamiini -1000 Mg Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar C-Vitamiini -1000 Mg Tabletti sisältää:

Ravintosisältö (yksi tabletti)
C-vitamiini (l-askorbiinihappo)   1000 mg
Ruusunmarjajauhe   62.5 mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropylmetyyliselluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti, kasvisglyseriini.

Solgar C-Vitamiini -1000 Mg Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   08230
Määrä:   100 Tabletitia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Kyllä
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Rose Hips C 1000mg

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar C-Vitamiini -1000 Mg Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar C-Vitamiini -1000 Mg Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar C-Vitamiini -1000 Mg tuotteelle: Annostus 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar C-Vitamiini -1000 Mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar C-Vitamiini -1000 Mg Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar C-Vitamiini -1000 Mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar C-Vitamiini -1000 Mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar C-Vitamiini -1000 Mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar C-Vitamiini -1000 Mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.