UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg 100 Tablettia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg 100 Tablettia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

13,87 €

Katsaus

Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg 100 Tablettia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg Tabletti sisältää:

Yhden tabletin sisältö:
C-vitamiini (l-askorbiinihappo).   500 mg
Ruusunmarjajauhe.    75 mg

Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo, piidioksidi, magnesiumstearaatti, selluloosakumi, hydroksipropyl-metyyliselluloosa, kasvisglyseriini.

Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   08220
Määrä konttia kohti:   100 Tablettia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher-sertifioitu:   Kyllä
Halal-sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Rose Hips C 500mg

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar C-Vitamiini+Ruusunmarja (Rose Hips+C) 500Mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.