UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg 180 Tablettia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg 180 Tablettia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

44,78 €

Katsaus

Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg 180 Tablettia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg Tabletti sisältää:

Ravintosisältö (yksi tabletti):
C-vitamiini (l-askorbiinihappo):   1500 mg
Ruusunmarjajauhe:   30 mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo, piidioksidi, magnesiumstearaatti, selluloosakumi, hydroksipropylmetyyliselluloosa.

Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   08251
Määrä konttia kohti:   180 Tablettia
Kasvissyöjä Certified:   Kyllä
Kosher-sertifioitu:   Kyllä
Halal-sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Rose Hips C 1500mg

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg Tabletit): Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar C-Vitamiini - Ruusunmarja 1500mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.