UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Sytrinoli 150Mg 60 Kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Sytrinoli 150Mg 60 Kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

57,87 €

Katsaus

Solgar Sytrinoli 150Mg 60 Kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Sytrinoli 150Mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Sytrinoli 150Mg Kapseli sisältää:

1-2 kapselin sisältö:
Sytrinol:   patentoitu yhdistelmä Citrus Nobilis hedelmän kuoriuutetta ja Palmu-hedelmän
uutetta (Elaeis guineensis).   150-300 mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa,hydroksipropyylimetyyliselluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, selluloosakumi.

Solgar Sytrinoli 150Mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Terveolo Nordic Tuotteet koodi:   08300
Määrä:   60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher-sertifioitu:   Ei
Halal-sertifioitu:   Ei
Solgarin tuotteen paino:   0,33 lbs (0,15 kg)
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Sytrinol 150mg Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Sytrinoli 150Mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Sytrinoli 150Mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Sytrinoli 150Mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Sytrinoli 150Mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Sytrinoli 150Mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Sytrinoli 150Mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Sytrinoli 150Mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Sytrinoli 150Mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Sytrinoli 150Mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.