UK Denmark Finland Norway Sweden English

SOLGAR VITAMIN D3 1000 IU TABLETS SUPPLEMENTS

Lisää kuvia

Solgar Vitamiini D3 1000iu Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

13,20 €

Katsaus

Solgar Vitamiini D3 1000iu Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Vitamiini D3 1000iu Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Vitamiini D3 1000iu Tabletti sisältää:

Yhden tabletin sisältö.
D3-vitamiini, 1000ky (kolekalsiferoli)   25ug

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, mannitoli, kasvissteariinihappo, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, magnesiumstearaatti, piidioksidi, selluloosakumi, kasvisglyseriini, riboflaviini (väri).

Solgar Vitamiini D3 1000iu Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   03075
Määrä:   90 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:   Ei
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Vitamin D 1000iu

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Vitamiini D3 1000iu Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Vitamiini D3 1000iu Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Vitamiini D3 1000iu tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Vitamiini D3 1000iu ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Vitamiini D3 1000iu Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Vitamiini D3 1000iu tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Vitamiini D3 1000iu tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Vitamiini D3 1000iu tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Vitamiini D3 1000iu tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.