UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar D3-vitamiini 600iu 15mcg 60 kapselia

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar D3-vitamiini 600iu 15mcg 60 kapselia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

14,21 €

Katsaus

Solgar D3-vitamiini 600iu 15mcg 60 kapselia on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar D3 Vitamiini 15ug Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar D3 Vitamiini 15ug Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 600 ky)   15 ug

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropylmetyyliselluloosa, mangesiumstearaatti, piidioksidi.

Solgar D3 Vitamiini 15ug Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   03065
Määrä:   60 kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Ei
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Vitamin D3 600Iu (15mcg) Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar D3 Vitamiini 15ug Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar D3 Vitamiini 15ug Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar D3 Vitamiini 15ug tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar D3 Vitamiini 15ug ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar D3 Vitamiini 15ug Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar D3 Vitamiini 15ug tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar D3 Vitamiini 15ug tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar D3 Vitamiini 15ug tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar D3 Vitamiini 15ug tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.