UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Sinkki Kelaatti Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Sinkki Kelaatti Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

13,08 €

Katsaus

Solgar Sinkki Kelaatti Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Sinkki Kelaatti Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Sinkki Kelaatti Tabletti sisältää:

Yhden tabletin sisältö:
Sinkki (bisglysinaatti †)  22 mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, piidioksidi, magnesiumstearaatti, steariinihappo.

Solgar Sinkki Kelaatti Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  11900
Määrä:  100 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Chelated Zinc 100 Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Sinkki Kelaatti Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Sinkki Kelaatti Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Sinkki Kelaatti tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Sinkki Kelaatti ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Sinkki Kelaatti Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Sinkki Kelaatti tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Sinkki Kelaatti tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Sinkki Kelaatti tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Sinkki Kelaatti tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.