UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

11,51 €

Katsaus

Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) Tabletti sisältää:

Yhden tabletin sisältö:
Jodi (kuivattu Kelplevä)   225ug

Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, steariinihappo, magnesiumstearaatti, kasviskumi.

Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   11390
Määrä:   250 Tablettia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Kyllä
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin tuotteen paino:   0,66 lbs (0,3 kg)
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Kelp Tablets Iodine

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. Yksi tabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Kelp Merilevätabletit (Jodi) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.