UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

10,49 €

Katsaus

Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori Tabletti sisältää:

Kolmen tabletin sisältö:
Kalsium (karbonaatti, sitraatti, glukonaatti)  1000mg
Magnesium (oksidi, sitraatti, glukonaatti)  400mg
Boori (natriumboraatti)  3mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, hydroxypropylmetyyliselluloosa, titaanidioksidi, sitruunahappo, selluloosakumi, magnesiumstearaatti, steariinihappo, glyseriini.

Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  11120
Määrä:  100
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Calcium Magnesium Boron 100 Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. Kolme tablettia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Kalsium Magnesium Plus Boori tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.