UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Magnesium Sitraatti Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Magnesium Sitraatti Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

25,94 €

Katsaus

Solgar Magnesium Sitraatti Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Magnesium Sitraatti Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Magnesium Sitraatti Tabletti sisältää:

1-2 tabletin sisältö:
Magnesium (sitraatti)  200 - 400mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, selluloosakumi, piidioksidi, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, kasvisglyseriini.

Solgar Magnesium Sitraatti Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  11421
Määrä:  120 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin tuotteen paino:  1.06 lbs (0.48 kg) /td>
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Magnesium Citrate Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Magnesium Sitraatti Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Magnesium Sitraatti Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Magnesium Sitraatti tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-2 tablettia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Magnesium Sitraatti ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Magnesium Sitraatti Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Magnesium Sitraatti tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Magnesium Sitraatti tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Magnesium Sitraatti tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Magnesium Sitraatti tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.