UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Seleeni 200mcg Tabletit

Lisää kuvia

Solgar Seleeni 200mcg Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

24,36 €

Katsaus

Solgar Seleeni 200mcg Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Seleeni 200mcg Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Seleeni 200mcg Tabletti sisältää:

Ravintosisältö (1 tabletti):
Seleeni (Kuin ensisijainen kasvanut hiiva)  200mcg

Muita aineita: Saccharomyces Cerevisiae (Baker's Hiiva, Brewer's Hiiva), Kasvis Steariinihappo Happo. Sisältää vehnä. Baker's Hiiva ja Brewer's Hiiva ovat johdettu alkaen vehnää.

Solgar Seleeni 200mcg Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  11705
Määrä:  50 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Selenium 200mcg Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Seleeni 200mcg Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Seleeni 200mcg Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Seleeni 200mcg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Seleeni 200mcg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Seleeni 200mcg Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Seleeni 200mcg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Seleeni 200mcg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Seleeni 200mcg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Seleeni 200mcg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.