UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Seleeni 200ug Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Seleeni 200ug Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

13,87 €

Katsaus

Solgar Seleeni 200ug Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Seleeni 200ug Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Seleeni 200ug Tabletti sisältää:

Ravintosisältö (1 tabletti):
Seleeni (l-selenometioniini) 200ug

Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti, selluloosakumi.

Solgar Seleeni 200ug Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  11730
Määrä:  50 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Seleno-6 200mcg Selenium (Yeast-Free) Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Seleeni 200ug Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Seleeni 200ug Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Seleeni 200ug tuotteelle: Annostus 1 tabletti päivässä aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Seleeni 200ug ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Seleeni 200ug Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Seleeni 200ug tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Seleeni 200ug tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Seleeni 200ug tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Seleeni 200ug tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.