UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

14,10 €

Katsaus

Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg Kapseli sisältää:

Ravintosisältö (yksi kapseli):
Pii (punaleväjauhe, Lithothamnium calcareum)  54mg
Josta piitä  25mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropylselluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti.

Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  11800
Määrä:  50 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Silica Oceanic 25mg Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg tuotteelle: Annostus 1 kapseli päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Silica Oceanic (Piidioksidi Oceanic) 25mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.