UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Sinkki-Imeskely Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Sinkki-Imeskely Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

7,22 €

Katsaus

Solgar Sinkki-Imeskely Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Sinkki-Imeskely Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Sinkki-Imeskely Tabletti sisältää:

Sinkki (sitraatti, glukonaatti)  23mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo, pii, magnesium-stearaatti, sitruunahappo, luonnollinen sitruuna-aromi

Solgar Sinkki-Imeskely Tabletit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  11910
Määrä:  50 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Flavo Zinc Lozenges Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Sinkki-Imeskely Tabletit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Sinkki-Imeskely Tabletit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Sinkki-Imeskely tuotteelle: Annostus 1 tabletti päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää, Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Sinkki-Imeskely ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Sinkki-Imeskely Tabletit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Sinkki-Imeskely tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Sinkki-Imeskely tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Sinkki-Imeskely tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Sinkki-Imeskely tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.