UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Sinkki Sitraatti 30mg Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Sinkki Sitraatti 30mg Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

12,18 €

Katsaus

Solgar Sinkki Sitraatti 30mg Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Sinkki Sitraatti 30mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Sinkki Sitraatti 30mg Kapseli sisältää:

Sinkki (sitraatti).  30mg

Muita aineita: mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropylmetyyliselluloosa, magnesiumstearaatti, steariinihappo.

Solgar Sinkki Sitraatti 30mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  11930
Määrä:  100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin tuotteen paino:  0.46lbs (0.21 kg)
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Zinc Citrate 30mg

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Sinkki Sitraatti 30mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Sinkki Sitraatti 30mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Sinkki Sitraatti 30mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Sinkki Sitraatti 30mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Sinkki Sitraatti 30mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Sinkki Sitraatti 30mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Sinkki Sitraatti 30mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Sinkki Sitraatti 30mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Sinkki Sitraatti 30mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.