UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg Tabletit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg Tabletit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

14,10 €

Katsaus

Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg Tabletit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg Tabletit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg Tabletti sisältää:

Sinkki (pikolinaatti).  22 mg

Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, steariinihappo, magnesiumstearaatti, selluloosakumi.

Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg Tabletiteivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  11940
Määrä:  100 Tabletia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Zinc Picolinate 22mg Tablets

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg Tabletittuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg (Kapselit/Tabletit): Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg Tabletitja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Sinkki Pikolinaatti 22mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.