UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Super GLA 300mg softgels Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Super GLA 300mg softgels Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

26,28 €

Katsaus

Solgar Super GLA 300mg softgels Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Super GLA 300mg softgels Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Super GLA 300mg softgels Kapseli sisältää:

Purasruohoöljy Sisältää.  1300mg
Linolihappo.  465mg
Gammalinoleenihappo (GLA)  300mg
Oleiinihappo  225mg
Muita rasvahappoja  175mg
Palmitiinihappo  135mg

Muita aineita: gelatiini, glyseriini.

Solgar Super GLA 300mg softgels Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  15140
Määrä:  30 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Ei
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Super GLA 300mg

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Super GLA 300mg softgels Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Super GLA 300mg softgels Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Super GLA 300mg softgels tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 softgeelikapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Super GLA 300mg softgels ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Super GLA 300mg softgels Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Super GLA 300mg softgels tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Super GLA 300mg softgels tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Super GLA 300mg softgels tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Super GLA 300mg softgels tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.