UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Tonalin CLA softgeelit Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Tonalin CLA softgeelit Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

49,63 €

Katsaus

Solgar Tonalin CLA softgeelit Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Tonalin CLA softgeelit Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Tonalin CLA softgeelit Kapseli sisältää:

1-2 softgeelikapselin sisältö:
Tonalin CLA (saflorisiemenöljystä)  1250 - 2500mg
Konjugoitu linoleenihappo (CLA)  1000 – 2000mg
Oleiinihappo  185 – 370mg
Muita rasvahappoja  65 – 130mg

Muita aineita: gelatiini, glyseriini, E150d.

Solgar Tonalin CLA softgeelit Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  15210
Määrä:  60 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Tonalin CLA 1250mg Softgels Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Tonalin CLA softgeelit Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Tonalin CLA softgeelit Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Tonalin CLA softgeelit tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-2 softgeelikapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Tonalin CLA softgeelit ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Tonalin CLA softgeelit Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Tonalin CLA softgeelit tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Tonalin CLA softgeelit tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Tonalin CLA softgeelit tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Tonalin CLA softgeelit tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.