UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

19,06 €

Katsaus

Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram sisältää:

Oluthiivaa  30g
Energiaa  100kcal
Proteiineja  15g
Rasvoja  1g
Hiilihydraatteja  11g
Kuituja  6g
Natrium  70mg

Muita aineita: Brewer's Yeast (Saccharomyces cerevisiae).

Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  18020
Määrä:  473 Gram
Kasvisravinto sertifioitu:  Ei
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram tuotteelle: aikuisille kaksi ruokalusikallista (30g) päivässä mieluiten aterioiden yhteydessä. Ei lasten ulottuville. Tuotetta ei saa käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Solgar Brewers Yeast Powder 473 Gram tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.