UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

21,77 €

Katsaus

Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) Kapseli sisältää:

Raaka Kevät peltokorte aine  337mg
Kevät metsäkorte jauhetut Pura (08:01)  23mg

Muita aineita: Vihannesten Selluloosa, vihannesten magnesiumstearaatti.

Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  19440
Määrä:  100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Kyllä
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Vegetal Silica Horsetail 520mg Vcp

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-3 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Vegetal Silica Horsetail (Equisetum arvense) (Kasviperäiset Piidioksidi peltokorte) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.