UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

16,13 €

Katsaus

Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg Kapseli sisältää:

1-3 kapselin sisältö:  
Inkiväärin juurijauhe  500 - 1500mg
Inkiväärin juuriuute (4:1)  5 - 15mg

Muita aineita: magnesiumstearaatti, hydroksipropylmetyyliselluloosa

Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   19220
Määrä:   100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Ginger Root 520mg Vegicaps Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Inkivääri (Zingiber officinale) 520mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.