UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

Normaali hinta: 38,13 €

Erikoishinta: 35,98 €

Katsaus

Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
Maarianohdake yrtti-siemenjauhe  350 mg
Maarianohdakkeen siemenuute  100 mg

Muita aineita: hydroksipropylmetylselluloosa, hydroksipropylselluloosa, magnesiumstearaatti.

Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  019351
Määrä:  100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Milk Thistle 100mg Vegicaps

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Maarian Ohdake (Silybum marianum) 100mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.