UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

28,54 €

Katsaus

Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

 

Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg Kapseli sisältää:

Yhden kapselin sisältö:
Sahapalmun marjauute (Serenoa repens)   300 mg
Sahapalmun marjajauhe (Serenoa repens)   220 mg

Muita aineita: hydroksipropylmetyyliselluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti.

Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:   19390
Määrä:   100 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:   Kyllä
Kosher sertifioitu:   Ei
Halal sertifioitu:   Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:   Solgar Saw Palmetto Berries 520mg Vegicaps Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg tuotteelle: Ravintolisä aikuisille. 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Sahapalmu Marjat (Serenoa repens) 520mg tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.