UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) Kapselit

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Loppu varastosta

17,71 €

Katsaus

Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto ja luontaistuote.

Kuvaus

Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) Kapseli sisältää:

Raaka Scutellariae Juurruttaa Jauhe  370mg
Scutellariae Juurruttaa Pura (02:01)  75mg

Muita aineita: Vihannesten Selluloosa, vihannesten magnesiumstearaatti.

Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) Kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:  19410
Määrä:  50 Kapselia
Kasvisravinto sertifioitu:  Kyllä
Kosher sertifioitu:  Ei
Halal sertifioitu:  Ei
Solgarin englantilainen tuotenime:  Solgar Scutellariae 520 Mg Vegicaps Capsules

Varoitus: Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) Kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) Kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) tuotteelle: 1-3 kapseli päivässä veden tai mehun kanssa ruokailujen välillä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) Kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Solgar Scutellaria (Scutellaria baicalensis) tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.