UK Denmark Finland Norway Sweden English

Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels)

Double click on above image to view full picture

Loitonna
Katso lähemmin

Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) Kapselit

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Availability: Varastossa

42,75 €

Katsaus

Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) Kapselit on korkealaatuinen lisäravinto

Kuvaus

Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) Kapselit – Tuoteseloste

Jokainen Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) kapselit sisältää:

Ravintosisältö (yksi softgeeli)

Polygonum cuspidatum (japanintatar) (juuri)

  500 mg

Josta


Resveratrolia

  250 mg

Punaviiniuute

  10 mg


Muita aineita:
Soijaöljy, Gelatiini, Kasviglyseriini, Soijalesitiini, Mehiläisvaha, Luonnollinen karamelliväri, Piidioksidi, Titaanidioksidi.

Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) kapselit eivät sisällä sokeria, suolaa, maissia, hiivaa, vehnää, säilöntaaineita, keinotekoisia väreja tai makuaineita.

Solgarin ravintolisät eivät korvaa monipuolista ruokavaliota, ne täydentävät ravintoa estäen puutosoireiden syntymisen ja edistävät terveyttä.

Solgar Nordic tuotekoodi:

   04205

Määrä:

   30 kapselit

Kasvisravinto sertifioitu:

   Ei

Kosher sertifioitu:

   Ei

Halal sertifioitu:

   Ei

Solgarin englantilainen tuotenime:

   Solgar (Resveratrol 250MG Softgels)


Varoitus:
Jos olet raskaana, imetät, käytät lääkkeitä tai olet sairas, konsultoi lääkärisi kanssa ennen Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) kapselit tuotteiden käyttöä.

Säilytysohjeet Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) kapselit: Säilytettävä huoneen lämmössä. Säilytetään suojattuna valolta, kuumuudelta ja kosteudelta.

Solgar annosteluohjeet tälle Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) tuotteelle: 1 softgeeli kapseli päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Jos sinulla on kysymyksiä koskien Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) ravintolisää tai sen annostelua, saat lisätietoja kirjoittamalla meille: info@vitaminpharmacy.com

Huomio: Muista että Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) kapselit ja muut ravintolisät eivät ole tarkoitettu korvaamaan terveellistä ruokavaliota vaan ne täydentävät sitä.

Huomio: Välttääksesi sivuvaikutuksia älä koskaan ylitä suositeltua annostelua tälle Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) tuotteelle. Jos käytät reseptilääkkeitä keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels)  tuote ohjelmaa. Jotkin lääkkeet voivat myös estää Solgar Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels) tuoteen imeytymistä. Pidetään poissa lasten ulottuvilta.

Vastuuvapauslauseke: Tämän tuotteen sisällysluettelo on saatu valmistajalta ja ei ole tarkastettu VitaminPharmacy.fi in toimesta. Tämä Resveratroli 250mg softgeeli (Solger Resveratrol 250MG Softgels)  tuote ei ole tarkoitettu minkään sairauden hoitamiseen.

Tuotteen asiasanat
Lisää asiasanasi:
Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.